Rentout është një aplikacion dhe platformë desktop për dhënien e automjeteve me qira nga kompanitë dhe individët që dëshirojnë ti japin automjetet e tyre me qira shoferëve nga e mbarë bota në Ballkan.
Fito komisione
Rentout është një aplikacion dhe platformë desktop për dhënien e automjeteve me qira nga kompanitë dhe individët që dëshirojnë ti japin automjetet e tyre me qira shoferëve nga e mbarë bota në Ballkan.
Fito komisione
Rentout është një aplikacion dhe platformë desktop për dhënien e automjeteve nga kompanitë e dhe individët që japin me qira automjetet e tyre shoferëve nga e mbarë bota. Flota më e madhe e automjeteve është në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi (së shpejti në Kroaci, Greqi, Bullgari, Rumani dhe Turqi).
Rentout International Ltd. zotëron si aplikacionin ashtu edhe platformën desktop Rentout. Rentout është një kompani europiane që i nënshtrohet ligjit europian dhe kujdeset për mbrojtjen, privatësinë dhe transparencën e përdoruesve të saj.
Aplikacioni Rentout dhe platforma e desktopit po ofrojnë shumë shërbime elektronike për mijëra Qiradhënës apo Drejtues automjetesh të verifikuar që japin me qira ose duan të drejtojnë një automjet në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi.
Numri minimal i rezervimit është 1 në muaj, por pas 3 muajve të parë.
Numri minimal i rezervimit i krijuar nga Partneri duhet të jetë së paku 1 rezervime në muaj.
Në ditën e parë të çdo muaji, ne do të transferojmë automatikisht shumën totale mujore të komisioneve në llogarinë tuaj bankare.
50% të tarifës së shërbimit të platformës sonë, për çdo rezervim të konfirmuar dhe të përfunduar të krijuar përmes llogarisë së Partnerit (B2C).
12 muaj nga krijimi i llogarisë tuaj si Partner në internet.
Çdo vit, kontrata rinovohet automatikisht nëse norma mujore e fiksuar arrihet nga Partneri.

Në Rentout kemi 5000 automjete të para-regjistruara dhe të verifikuara (lloje të ndryshme automjetesh, automjete kpune, minibusë, kampe, retro etj.) në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi.
Duke qenë se ky numër po rritet me shpejtësi, ne së shpejti do të ofrojmë shumë shërbime në internet për Përdoruesit tanë për të lehtësuar më tej procesin e marrjes me qira në internet tw automjeteve shumë më tepër sesa procesi tradicional i marrjes me qira të automjeteve deri më tani.
Infrastruktura e lëvizshmërisë në Ballkan lë shumë për të dëshiruar dhe zgjidhjet e propozuara janë shumë larg nga reduktimi i gazrave tw dioksidit tw karbonit nw mjedis.
Objektivi i palëkundur i ekipit Rentout është të pwrdorw më shumë se 100,000 automjete më mirë, duke reduktuar kështu miliona tonë emetim CO2, krijuar njw infrastructure publike transporti dhe gjeneruar tw ardhura pwr vendasit.
Duke regjistruar llogarinë tuaj në platformën tonë më poshtë si Partwner, ju lidhni një marrëveshje për të publikuar shërbimet tona të platformës në sistemin tuaj, faqen e internetit, kanalin e komunikimit, etj. dhe për të gjeneruar rezervime të reja automjetesh me qira për Klientët tuaj nga Qiradhwnws tw verifikuar të Rentout International Ltd. në Shqipëri, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.
Në fillim të çdo muaji, Rentout International Ltd. do t’ju paguajë automatikisht normën e komisionit për muajin e kaluar nëpërmjet një transferte bankare. Nëse Partwneri nuk arrin të gjenerojë tarifën minimale mujore të mësipërme për tre muajt e parë, Rentout International Ltd. ruan lirinë e plotë të kësaj kontrate dhe do të njoftojw brenda 30 ditësh për përfundimin e saj. Pas tre muajve të parë, Partwneri duhet të gjenerojë 10 rezervime të reja të përfunduara të paktën çdo 30 ditë.